Nio: Juni

Foto: Hannarty (via Instagram)
 
Årets första sommarmånad börjar gå mot sitt slut och i vanlig ordning tänkte jag bjuda på några glimtar från mitt Instagramkonto. Vill ni kika in och kolla in fler bilder så heter jag Hannarty även på Instagram.
 
1) Toppade frukostfilen med blåbär 2) Plockade en bukett med ängsblommor hemma hos föräldrarna under midsommarhelgen 3) Piffade till köksbordet med en kvist Fjädersparris 4) Fotade vackra blommor vid fikastoppet på väg ner till Göteborg 5) Morgonpromenerade i Bromma när jag var på kurs på Ulfsunda Slott 6) Frossade i jordgubbar 7) Spanade in snyggaste cykeln hos frisören (!) 8) Plockade in en bukett med vackra Hundkex 9) Pyntade köksbordet med vägkantsblommor och sommarbär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s