Flyttad

Foto: Hannarty

Puh, nu är flyttlasset äntligen bärgat och på plats i söderlyan. Kaos är bara förnamnet här hemma just nu, men det är väl i och för sig är som sig bör i samband med flytt… Som tur är har jag semester veckan som kommer, jobbar sedan en vecka till innan jag får semester ”på riktigt”. Passar verkligen utmärkt att ha lite ”försemester” så att jag hinner packa upp och fixa här hemma. Vi firade samboskapet med skumpa och god middag ikväll och det känns så härligt att äntligen bo ihop! 

2 reaktioner till “Flyttad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s