Sakta men säkert…

Foto: Hannarty
 
…börjar det bli ordning och reda här hemma. Några flyttkartonger står fortfarande kvar oöppnade även fast de nu är betydligt färre än häromdagen. Sovrummet saknar några hyllor som ska upp på väggen samt lite tavlor, sedan är det färdigt där. I köket återstår lite finlir och i vardagsrummet ska vi sätta upp några skåp/sideboards på en av väggarna. Det sistnämnda visade sig dock vara lättare sagt en gjort då väggen är av något ytterst poröst material där varken plugg eller expanderskruv vill fästa. Alternativet är att sätta fötter på skåpen och ha dem på golvet, vi får se.
Kilade förbi en torghandel här i närheten på förmiddagen och köpte med mig några rosor och pioner. De vackra rosorna har fått ta plats på köksbordet och pionerna satte jag i en vas på soffbordet. Härligt att få in lite färska blommor i lägenheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s