Svartvitt och blått

Foto: Hannarty
 
Förmiddagen har gått åt till att försöka få till vardagsrummet så bra som möjligt trots att det fortfarande står några ouppackade kartonger och verktygslådor i hörnen. Men ja, jag tycker nog allt att jag lyckades få ganska bra ordning, och efter en vända med golvmoppen så fick den nya svartvita mattan ta plats intill soffgruppen. Det blev faktiskt riktigt bra ihop med vår turkosblå soffa och det femtiotalsinspirerade soffbordet. Tavlor fattas fortfarande på väggarna i vardagsrummet, det får bli ett senare projekt. Men vi har i alla fall en idé om att det ska bli någon form av tavelvägg över soffan och ett hyllsystem på väggen mitt emot. Fortsättning följer…
För övrigt inser jag ju att mina blekvita ben verkligen skulle må gott av att det snart blir lite sommarvärme här i Stockholmstrakten. Hur som helst så gillar de att traska runt på den nya mattan. Alltid nåt!

2 reaktioner till “Svartvitt och blått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s