Nyöppnat: Scandinavian Design Factory Concept Store

 Foto: Hannarty
 
Häromdagen var jag och M ute och promenerade och bara ett stenkast hemifrån tvärstannade jag framför ett skyltfönster som jag aldrig tidigare sett. Skyltningen föll mig verkligen i smaken men eftersom butiken var stängd så bestämde jag mig för att gå tillbaka en annan dag. Sagt och gjort, i onsdags kilade jag Folkungagatan ner och gjorde ett besök i butiken. Jag träffade då butikens ägare, Anders Widegren, som dessutom visade sig vara grundare till Scandinavian Design Factory. Det blev ett trevlig besök som resulterade i att jag bad att få återkomma och ta med min systemkamera som sällskap. Så idag traskade jag återigen förbi butiken och fick då möjlighet att ta några bilder.
I konceptbutiken säljs Scandinavian Design Factorys egna produkter men även produkter från välkända varumärken så som Skultuna, Kristina Stark mfl. Det jag fastnade för lite extra är att butiken inte är någon plottrig inredningsbutik med massor av prylar utan fokus ligger snarare på ett väl genomtänkt urval med få (och väldigt fina) produkter. Fick jag bestämma så skulle jag gärna ta med mig alltihopa hem! Även själva butiksinredningen faktiskt, den är enkel och snyggt med finfina detaljer. Väl värt ett besök om ni befinner er i Stockholmstrakterna i sommar!

2 reaktioner till “Nyöppnat: Scandinavian Design Factory Concept Store

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s