Elin Lannsjö Keramik


Någon som har fått mycket fin och välförtjänt uppmärksamhet i bloggvärden och övrig media den senaste tiden är keramikern Elin Lannsjö. All Elins keramik tillverkar hon själv för hand i sin verkstad och hon skapar fantastiskt vackra fat, skålar, muggar, krukor och vaser. Själv har jag fallit lite extra för de fina faten som syns på bilderna ovan, så söta med de ”volangiga” kanterna. Vill man veta mer om Elin så rekommenderar jag er att lyssna på podcasten Haket med Hanna och Karin som gjort en intervju med Elin. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s