Gotlandsrapport

Foto: Hannarty
 
Ikväll kom vi hem till Stockholm igen efter en långhelg på Gotland. Vi hade glädjen att bli bjudna på bröllop ett par mil utanför Visby och passade samtidigt på att stanna kvar några dagar extra på ön. Varken jag eller M har tidigare varit på Gotland (!) men vi är helt eniga om att det kommer att bli fler besök framöver. De tre första dagarna tillbringade vi i Visby och de två senaste dagarna har vi haft möjlighet att se lite mer av ön. I Visby hann vi med att prova flera riktiga guldkorn till restauranger. Bäst var Surfers, tätt följt av Bakfickan och Crêperie och Logi. Igår for vi hela vägen ner till Gotlands mest sydliga udde och spanade in Hoburgsgubben, eller raukarnas rauk om man så vill. Vi stannade till och åt goda pulled chicken-burgare på Hamra Krog på vägen ner och fick även i oss några kulor hemlagad glass i Vamlingbo. Idag tog vi en tur till urmysiga Leva Kungslador, vilket ställe! God mat och underbar omgivning.
Fler bilder från Gotlandsvistelsen hittar ni på min Instagram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s