H&M Home News

Bilder: H&M Home, Kollage: Hannarty

Det tar emot att publicera något som har med höst och vinter att göra såhär mitt i semestertider. Men jag kan inte riktigt låta de här finingarna från H&M Homes A/W-kollektion passera obemärkta förbi. Inser ju att koppar/mässing-habegäret inte riktigt lagt sig ännu för min del, för det var mestadels just prylar i den färgskalan som jag fastnade för i kollektionen. Framförallt gillar jag vaserna med mässingsfärgade detaljer, gissar på att de blir storsäljare. Korgarna är en annan favorit, snygga att ställa intill soffan med ett gäng filtar eller tidningar i. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s