Out of office

Foto: Hannarty

Nu sitter våra väggskåp/sidoskåp på plats i vardagsrummet. Fem skåp i rad blev det, två lite högre och tre stycken något lägre skåp där bland annat TVn fått ta plats. Känns toppen att äntligen kunna stänga in lite prylar där bakom skåpluckorna! Men ikväll har vi inte bara flyttat in i skåpen, vi har packat varsin resväska också. Imorgon drar vi nämligen iväg på vår första etapp på vår mini ”Sverigetripp”. 
Första stoppet på resan blir västkusten, sedan åker vi vidare till Skåne. Därefter far vi hemåt en snabbis för att packa om väskorna och sen bär det av till Funäsdalen (och till myggen!?). Således väntar tre härliga semesterveckor på resande fot och jag tänkte faktiskt ta tillfället i akt att checka ut från bloggen under de här veckorna också. Passa på att samla inspiration, fylla kameran med härliga semesterbilder och ladda batterierna inför hösten. Däremot kommer jag såklart uppdatera min Instagram @hannarty medan jag är borta. Häng med mig där om ni vill!
Trevlig sommar!

2 reaktioner till “Out of office

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s