Mölle Krukmakeri

Foto: Hannarty

Igår kväll kom vi hem igen efter närapå två veckor på resande fot. Vi har gjort en riktigt släkt och vänner-turné på västkusten och i Skåne. Nu är vi hemma och vänder ett par dagar och packar om väskorna (och tvättar!) innan vi semestrar vidare i Funäsdalen. Tanken var att jag skulle ”hålla mig borta” från bloggen en vecka till men jag kan inte riktigt låta bli att bjuda på några bilder från mysiga Mölle Krukmakeri som vi besökt när vi var i Skåne. Vi åt god lunch i caféet i form av iskall Gazpacho med hembakt bröd och spanade sedan in både butiken och det fina krukmakeriet. Väl värt ett besök om ni befinner er i Mölletrakterna i sommar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s