Nio: Juli

Foto: Hannarty (via Instagram)

Juli månad har nått sitt slut och idag står det redan första augusti i almanackan. Som sig bör blev juli en riktig semestermånad för vår del. Här kommer några glimtar från mitt Instagramkonto (@hannarty). 
1. Vi inledde vår semestertripp genom att besöka M:s föräldrar på västkusten. 2. Det blev många lata dagar på stranden innan vi… 3. …drog vidare till mina morföräldrar i Skåne. 4. Där gjorde vi bland annat en dagsutflykt till vackra Kullaberg. 5. Vädret bjöd på solsken varendaste dag… 6. …och vi passade på att bada nästintill varje dag (och kväll). 7. Vi hann med en trerätters… 8. …och besökte urmysiga Mölle Krukmakeri en av dagarna. 9. Många långa lata frukostar blev det också såklart, och dem tänkte vi fortsätta med även veckan som kommer då vi fortsätter semestrandet på nordligare breddgrader. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s