Home sweet home

Foto: Hannarty

 
I detta nu sitter vi på Härjedalingen (jo, bussen heter faktiskt så…) på väg hem efter en underbar vecka i fjällen. Funäsdalen med omnejd har visat sig från sin allra bästa sida de här dagarna. Mestadels solsken, sisådär 20 plusgrader och i stort sätt ingen vind alls. Helt perfekt cykelväder med andra ord! Och det är just precis det vi har ägnat oss åt här uppe, gjort dagsutflykter på mountainbike (med undantag för en dag då vi besteg Funäsdalsberget till fots) med fika och lunch i ryggsäckarna. Härligt är bara förnamnet och riktigt vilsamt har det varit också även om det blivit ett tiotal mil i sadeln.
Nu ser jag fram emot en sista semestervecka på hemmaplan. Den ska jag fylla med alla möjliga trevligheter och självklart kommer jag även sätta full fart med bloggande igen efter lite uppehåll. Hoppas ni vill hänga på!

2 reaktioner till “Home sweet home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s