DIY tips: Gyllene bord

 
Gyllene metaller så som koppar och mässing har hängt med i inredningssvängen riktigt länge vid det här laget, och ännu verkar inte trenden ha avtagit helt. Vill man fixa sig ett eget gyllene bord med mässingstouch så tycker jag att ni ska spana in IKEA Livet Hemma som ger ett alldeles utmärkt tips för just detta. Allt som behövs är ett bord i metall (på bilden syns bordet Lindved), svart färg att grundmåla med samt mässingsfärgad hobbyfärg som ska duttas på med svamp. Voilà!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s