Pressvisning: Eva Solo

Nyss hemkommen efter att ha spanat in Eva Solos höstnyheter som visades på restaurang F12 här i Stockholm idag. Förutom alla produktnyheter som visades upp så bjöds det på goodiebags och god lunch i form av fyra små mingelrätter. Produktsortimentet består i huvudsak av köksgeråd men innehåller även en del heminredningsartiklar. Jag hittade tre stycken prylar som jag fastnade lite extra för på visningen, kolla in dem nedan. 

Min absoluta favoritprodukt är den här ursmarta citruspressen. Den är designad med små skåror i sidan som gör att saften rinner ut om man tippar den åt sidan medan kärnorna stannar kvar inuti. Både snyggt och funktionellt! 
En annan ny produkt för höstkollektionen var den här fina vinkaraffen i glas. Designad för att vinets smaker ska komma fram på bästa sätt. Slutligen fastnade jag för den automatiska ”pumpen” som doserar tvål/handsprit genom en sensor som känner av att man håller handen under den. Den går att använda till det mesta fick jag lära mig, såväl för hudkräm som ketchup enligt utsago… 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s