Formex 2014: Återkomsten

En av alla fina nyheter på mässan hittade jag i Skultunas monter. Den fantastiskt fina och klassiska ljusstaken Liljan (syns till vänster i bilden nedan) har återigen tagits i produktion. Men det är alltså inte längre Ystad metall som står för produktionen utan nu har Skultuna fått äran att återuppta Liljan-produktionen för att föra den klassiskt fina ljusstaken vidare. 
Foto: Hannarty

Enligt uppgift jag fick när jag besökte Skultunas monter igår ska Liljan även komma i en ny variant, nämligen som vas med ett konformat glas i mitten av mässingsliljan. Låter onekligen som att även vasen kan komma att bli en favorit! 

2 reaktioner till “Formex 2014: Återkomsten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s