Formex 2014: Kärlek till en liten vas

I B-hallen på mässan hittade jag en liten monter med ännu mindre små vaser stående på ett bord. Pang sa det och jag föll fullkomligt pladask för de turkosa och vita vaserna i porslin med mässing- och korkdetaljer. Så söta! Till min glädje så upptäckte jag att vasen, som är formgivna av Eva Levin för Scandinaviaform, är nominerade till Formex Formidable 2014. Det går att rösta här och jag misstänker att det inte är särskilt svårt att räkna ut vem som fick min röst… 
Foto: Hannarty

På bordet intill stod några fler sötnosar till vaser. Jag fick direkt associationer till klassiska gamla lergökar men designern Eva Levin berättade att hon hade tänkt på Mumintrollen när hon formgav vasen Duo. Kul kuriosa och fina vaser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s