Formex 2014: Magnifika mönster

Sista dagen av höstens upplaga av Formex är kommen och likaså blir detta mitt sista inlägg från mässan. En sista favorit hittade jag på sektionen Young designers där lovande nykomlingar ställer ut sina produkter. Där sprang jag på några prylar som verkligen föll mig i smaken. Nämligen de fantastiskt fint mönstrade kuddarna från Camilla Edfors Art and Design. Skulle definitivt kunna tänka mig att ha ett par av dem här hemma i soffan!
En annan favorit bland Camillas produkter var den fina brickan som syns på bilden ovan. Brickans mönster är ett fotografi av ett karusellgolv. Så fint slitet av alla glada barnfötter som trampat runt på det i generationer. Besöket i den fina montern blev heller inte sämre av att jag fick en pratstund med Camilla, urtrevlig och duktig tjej som jag är säker på att vi kommer att få se mer av framöver!
Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Formex 2014: Magnifika mönster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s