Etthundrasjutton kvadratmeter

Efter middagen ikväll tog jag tag i något som stått på agendan några veckor, nämligen att sätta upp tavlor i sovrummet. Snacka om att jag blev snopen (och frustrerad) när jag insåg att väggen var precis lika porös och hopplös som väggen i vardagsrummet där våra väggskåp (nu äntligen) sitter. Så tavlorna står kvar i en hög på golvet och jag hamnade i soffan med en kopp tea istället. Men tur var väl kanske det eftersom jag fick tid att spana in det senaste på Hemnet (och drömma mig bort till en lägenhet med stabila väggar…).  
Jag hittade den här vackert inredda trerummaren hos Alvhem Mäkleri. Fastnade för de lugna och trivsamma färgvalen i möbler och textilier där man har blandat olika grå och beigea toner med dovt gult och turkosblått. 
Gillar även att tavelramarna inte bara är svarta och vita utan att man även har brutit av med träfärgade ramar. Det ger ett mildare och inte så stramt intryck till den annars ganska stilrena inredningen. 

Jodå, här skulle jag absolut kunna flytta in med detsamma! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s