Nytt hemma: Blomställningar från Ferm Living

Innan sommaren köpte jag två stycken ”Plant stands” och två tillhörande krukor. Motivet var att vi i vardagsrummet saknar fönsterbräda eftersom allt ljusinsläpp sker genom balkongdörrarna, så därför krävdes en annan lösning som jag klurade på länge… Jag hade tänkt att beställa dem på nätet men när vi gjorde ett besök hos svärföräldrarna i början av juni ramlade jag över dem i en inredningsbutik i Varberg. Det blev förstås ett köp men sedan vankades flytt och semestertider så därför var det först i helgen som jag plockade fram dem och satte i två krukväxter. De fyller helt klart sin funktion och blev ett fint inslag i inredningen i vårt vardagsrum. 
Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Nytt hemma: Blomställningar från Ferm Living

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s