Fredagstips

Så var det fredag igen, och faktiskt inte vilken fredag som helst. Idag kliver jag nämligen in genom portarna på jobbet för allra sista gången. På måndag väntar nämligen nya utmaningar och nytt jobb. Roligt men såklart vemodigt att lämna alla fina kollegor. Men dessförinnan tänkte jag bjuda på ett finfint tips som jag hittade på Stylizimo Blog. Nina Holst, som är personen bakom bloggen, hade plockat in en liten ekplanta (med rötter och allt) och satt i en glasvas. Väldigt fint och dekorativt tycker jag, och betydligt enklare än att börja gro ekollon från scratch som jag har försökt med några gånger. Dagens tips! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s