Snipp snapp snut…

Vilket avslut det blev i fredags! Jag gjorde min sista arbetsdag på byrån och det blev avtackning på avdelningen med vin och snittar följt av middag på stan med fina kollegor. En riktigt rolig (om än vemodig) kväll blev det som avslutades med dans in på småtimmarna. Med mig hem, förutom en hel drös med härliga minnen från kvällen, fick jag en fin present från Svenskt tenn. Nämligen den urtjusiga mässingskrukan Hortus. Den står nu och glänser här på vårt sidobord i vardagsrummet i sällskap med en ljusrosa hortensia.
Foto: Hannarty
 
Tack alla ni som var med och gjorde min dag (och kväll) till den bästa avslutningsdagen jag kunde få!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s