Inspiration från Garance Doré

Nytt jobb betyder även ny resväg till jobbet. Numera har jag sisådär tio minuter längre tunnelbaneresa än tidigare och jag ser det som ett bra tillfälle att hinna scanna igenom listan med favoritbloggar som jag har bokmärkta i telefonen. Så på vägen hem idag kikade jag bland annat in hos Trendenser och hittade då ett inlägg om den här fina väggalmanackan från Garance Doré. Klickade mig genast vidare in på Garance’s hemsida och hittade då hennes webshop. Snacka om guldgruva för inspiration! Där fanns en blandning mellan hennes fantastiska prints och posters, kläder, smycken skor och skönhetsprodukter. Alltihop i en salig blandning och så fint att man nästan kan tro att prylarna är ihop plockade för att platsa i ett inspirerande moodboard rakt av. 
Kollage: Hannarty, Bilder: Garance Doré

På bilden ovan hittar ni ett axplock från alla finheter som jag hittade på Garance’s hemsida. Spana in mer godbitar här om ni vill! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s