Nio: Augusti

Inte nog med att det är fredag, det har även hunnit bli sista fredagen i augusti och om bara ett par dagar slår kalendern om till september. Men innan vi trycker gasen i botten för årets härligaste månad (jo, september är faktiskt min absoluta favoritmånad) så tänkte jag i vanlig ordning passa på att summera den gångna månaden genom några tillbakablickar via mitt Instagramkonto @hannarty
Foto: Hannarty (via Instagram @hannarty)

Uppifrån från vänster: 1) I slutet av månaden gjorde jag min sista dag på jobbet och fick då en fin mässingskruka från Svenskt tenn i avskedspresent 2) Tillbringade en vecka i Funäsdalen med M och pyntade köksbordet i stugan med vackra blommor jag hittade vid vägkanten 3) Fick den äran att gå på bröllop en solig augustilördag 4) Provade cykelsporten Cyclocross för första gången tyckte det var helroligt 5) Laddade med många härliga långfrukostar innan det bar av ut i mtb-spåren i Funäsdalen 6) Återupplevde tonårsminnen på läktaren i Parken en tisdagkväll när det vankades hemmamatch för Rospiggarna 7) Var på pressvisning för Eva Solos höstkollektion 8) Tillbringade en heldag på Formexmässan och spanade in nyheter 9) Bjöds på gofikade hemma hos föräldrarna i form av mammas hembakta mjuka pepparkaka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s