Till salu: Allmänna vägen 5

Ny vecka och nya objekt på bostadsmarknaden. Föll för den här krispigt vita femrummaren belägen i Majorna i Göteborg, ni hittar den till salu hos Stadshem. Följ med på en rundtur… 

Den vita köksfläkten i kombination med vitt kakel (och vita fogar) samt de vita detaljerna i form av krukor och kastruller gör att köket kan upplevas något stramt. Men genom att addera ett par gröna växter, beslag och knoppar i mässing och en bricka i ljust trä upplevs köket ändå väldigt ombonat tycker jag!


I vardagsrummet fortsätter det vita färgtemat och den gröna växtligheten får agera accentfärg vilket går igen i den gröngula skinnsoffan. För att ytterligare framhäva den avskalade känslan med naturliga ljusa färgval har man valt att vända på böckerna i bokhyllan så att endast de beigea baksidorna syns. Ett smart stylistknep för att skapa lugn i ett rum, men även ganska tråkigt om ni frågar mig. Det är ju böckernas ryggar som skapar liv åt en bokhylla. 
 

Sovrummet är enkelt men väldigt smakfullt inrett. Vackert trägolv och det här med att placera sängen mot ett fönster är inte alls så dumt har jag insett. Vi har nämligen precis så i vårt sovrum och det är faktiskt väldigt trivsamt att ligga under fönstret och höra regnet smattra mot rutan eller att snegla upp i trädkronorna utanför. 

Bilder: Stadshem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s