Lördagsbukett

Den gångna veckan har bjudit på allt annat än frekvent bloggande från mitt håll. Mitt nya jobb har slukat åt sig det mesta av min energi och den lilla ork jag har haft kvar har jag lagt på träning och umgänge med sambon. Men nu är helgen äntligen kommen och bloggfingrarna börjar då klia så smått igen. På förmiddagen idag tog jag en tur till Katarina Bangata här på Söder för att spana in utbudet på Bondens marknad. Jag kom hem med tre buketter med vackra Dahlior (fanns i alla regnbågens färger) som nu pryder vårt vardagsrumsbord här hemma. Underbara skapelser om ni frågar mig! 
Foto: Hannarty

Önskar er alla en riktigt fin helg! 

2 reaktioner till “Lördagsbukett

  1. Ja, och det bästa är att Bondens marknad hålls här på Söder varje lördag i några veckor framöver. Så om jag har tur så går det att göra fler blomfynd 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s