Bordsspegel

Även om den här fina lilla bordsspegeln från IKEA tillhör en av nyheterna i 2014 års IKEA PS kollektion så är den säkert ingen nyhet för så många av er. Den har ju nämligen redan figurerat runt flitigt i bloggvärlden och i diverse andra inredningssammanhang som en av favoriterna ur årets kollektion. Däremot är det första gången jag visar upp den här på Hannarty och anledningen till det är egentligen ganska enkel. Jag ramlade över den igen och blev påmind om att spegeln i fråga helt klart ska upp på min shoppinglistan inför nästa IKEA-besök. Jag är nämligen säker på att den kommer att göra sig väldigt bra inne på byrån i vårt sovrum. 
Bild: IKEA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s