Välkommen vardag

Semestertider som följts av jobbyte har inneburit allt annat än vanligt vardagslunk och fasta rutiner för min del. Men idag när jag påbörjade min tredje arbetsvecka på nya jobbet kändes det som att vardagsrutinerna återigen börjat ta form. Några gamla rutiner finns kvar men jag har även lagt mig till med några nya. Exempelvis har kvällsträningen bytts ut till att istället köra lunchpass (har nämligen lyxen att jobba på ett ställe som erbjuder pass varje dag). Lunchträningen ger även den härliga följdeffekten av lediga kvällar. Idag fick jag således möjlighet att sjunka ner i soffan med sällskap av ett inredningsmagasin istället för att skynda iväg till gymmet efter jobbet. Bara en sån sak! 
Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Välkommen vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s