Månadens Fyra: U

När jag kikade in hos Weronica igår fann jag till min förtjusning att Ulrika och Anna har kört igång med Månadens Fyra igen. Den här gången är bokstaven U och nyckelorden stavas Uggla, Uppskattning, Uppföljare och Utekväll. Här kommer min Fyra, enjoy!
 
Uggla – Septembertemats första U-ord var även det svåraste om ni frågar mig. Det jag först kom att tänka på när det gäller Ugglor är den där Helge som satt på taket i barnprogrammet Från A – Ö. Men nej, tillräckligt bildskön för att platsa i ett bildkollage på en inredningsblogg är han nog ändå inte. Istället trillade jag (i vanlig ordning) in på en och annan bostadsförmedlingssajt och vips hittade jag en ursöt Uggla-poster hos Fantastic Frank. Vill ni se mer från den fina lyan så hittar ni alla bilder här.
Uppskattning – Uppskattar min sambo, ja det gör jag varendaste dag. Inte minst när han står vid spisen (vilket händer nästintill dagligen) och lagar den ena ljuvliga rätten efter den andra. Men lite extra pirr i magen-glad blev jag häromveckan när det dök upp ett paket i brevlådan innehållandes den här finfina klockan. Det var en ”Grattis till nya jobbet-present” och den uppskattades mycket vill jag lova!
Uppföljare – I sommar gav jag mig på att läsa uppföljaren till Lauren Weisbergers bästsäljare The Devil Wears Prada. Skön och avkopplande semesterläsning som kan rekommenderas om man önskar lättsmält litteratur.
Utekväll – Förra helgen fick jag och M en riktig matupplevelse, i dubbel bemärkelse. Vi hade på rekommendation bokat KöksbordetPubologi utan att egentligen veta vad vi ”gett oss in på”. Det visade sig att vi skulle sitta inne i köket mitt bland kockar och servitörer och vi fick avnjuta en helt fantastisk 14-rätters avsmakningsmeny. Väl värt ett besök både vad gäller maten, servicen och upplevelsen!
 
Kollage: Hannarty

 

10 reaktioner till “Månadens Fyra: U

  1. Stort gilla på din fyra:)

    Bilden med ugglepostern känns klockren i just detta sammanhang. Annanas, lite kopparbling och en uggla. Liksom. För att inte prata om klockpresenten! Fint!

    Allt gott | tina

    Gilla

  2. Gillar också din ”fyra”. Uppskattning är underskattat många gånger. Vi behöver få och ge detta U-ord ofta! (Fin klocka!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s