Nytt hemma: Tennlöv

Inte nog med att jag fick den fina mässingskrukan Hortus i present när jag slutade på min fd arbetsplats för några veckor sedan. Jag fick även en annan present från den där trevliga butiken på Strandvägen. Nämligen det fina dekorativa lövet i tenn. Man kan ju lugnt säga att de känner mig och min smak ganska så väl de där kollegorna, och då speciellt en person som mig veterligen var högst inblandade i presentinköpet. Lövet har fått en hedervärd plats på skänken i vardagsrummet tillsammans med ett par ljusstakar och den lilla miniskålen i keramik som jag köpte på Mölle Krukmakeri i somras.
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s