Till salu: Kastellgatan 15 A

Alvhemgänget med Sarah Widman i spetsen har varit i farten igen och som så många gånger förr bjuder de på en tjusigt inredd och fint stylad lägenhet. Jag har valt ut några av mina favoritbilder från bostadsannonsen i fråga, men vill du se ännu fler inspirerande bilder så hittar du dem här.
Trots de ljusgrå och vita basfärgerna som går igen i hela lägenheten har man inte varit rädd för att addera färg till inredningen. Helt i min smak då jag tycker det ger liv och personlighet till ett hem att ”gå loss” på färgstarka detaljer och blanda materialval och stilar efter eget tycke och smak. 

Inte helt oväntat så hittar man en Rosenskärm på fönsterbrädan i lägenheten. Om ni inte redan upptäck det runt om i sociala medier så kommer ni säkerligen se mer av dessa vackra blommor framöver. De verkar nämligen som att Rosenskärmen kommer att bli (eller redan är?) nästa ”It-blomma”. Blir faktiskt lite sugen på att införskaffa en jag också… 

I sovrummet blandas arvegods med fin klassisk femtiotalsdesign à la Bruno Mathsson. Fint! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s