En omöjlig vägg…

Ni som har följt med här på Hannarty ett tag vet att jag för ett par veckor sedan gjorde ett tappert försök att sätta upp tavlor i sovrummet. Det gick ju som bekant inget vidare… Men idag tog jag nya tag och struntade i allt vad hammare och spik heter. Istället tejpade jag upp en affisch på väggen med hjälp av en rulle svart washi-tejp. Tipstack till Jenny som hade gjort precis detsamma häromdagen hemma hos sig. Återstår att se om det håller eller om den bråkiga väggen även puttar ifrån sig tejp… 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s