Dots

Häromsistens såg jag duktiga inredaren och stylisten Sarah Widman gästa Ebba i Go Kväll på SVT. Hon pratade om höstens trender i inredningssammanhang och nämnde då att det är mycket prickigt på ingång i inredningen. Det ligger definitivt något i det hon sa, jag tycker mig nämligen springa på prickar lite varstans just nu. Kolla in de här fina bilderna från IKEA Livet hemma till exempel: prickar, prickar och åter prickar.

Själv funderar jag på att anamma trenden lite lagom genom att låta en prickig kudde få flytta in här hemma, och så skulle jag kunna tänka mig att klä mig i en och annan prickig blus nu i höst. Vill man haka på trenden genom att pyssla själv så tycker jag att de fina ”galgmobilerna” på bilden nedan kan vara ett rolig DIY-tips. För visst var de väl fiffiga?

2 reaktioner till “Dots

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s