Lately

Nu har det ekat tomt här inne på bloggen alldeles för länge. Senaste inlägget är daterat för en vecka sedan och för er som inte har hängt med mig på Instagram (eller på annat sätt) på sistone kan jag berätta att jag minst sagt har haft fullt upp. Den gångna veckan bjöd på en intensiv period på jobbet och dessutom var det full fart med de sista förberedelserna inför det stundande bröllopet. I lördags gifte sig nämligen min bästa barndomsvän med sin prins, och jag hade äran att vara både tärna och toastmadame.
Det blev en helt fantastisk dag och kväll med fest in på småtimmarna. Tacksam och glad att få ha delat I&As underbara dag satte jag mig på ett plan till Kroatien på söndags eftermiddagen. Där väntade jobb i dagarna två och nu har jag äntligen landat hemma i soffan igen. Trött men väldigt glad efter en underbar helg och spännande jobbdagar!
 
Foto: Magnus för Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s