H E L G !

Sällan har helgen varit så efterlängtad som nu! Efter en minst sagt intensiv, men också väldigt rolig, period både privat och jobbmässigt kändes det helt fantastiskt att få en lång härlig sovmorgon idag. Nu väntar en helg fylld med trevligheter. Först ut blir lördagslunch med trevliga tjejen och duktiga bloggaren Jenny. Sedan bär det av ut till Lidingö där jag ska ta emot M när han går över mållinjen på Lidingöloppet. Sist men inte minst ska vi ta bussen ut till Roslagen. Äntligen ska jag få träffa familjens nyaste och absolut yngsta familjemedlem. För knappt två veckor sedan blev jag nämligen faster för tredje gången och som jag längtar efter att få hålla lilla lillebror i min famn!
Som om inte det vore nog så ska vi fira pappa imorgon på 60+ årsdagen. Det blir med andra ord en riktigt härlig och festlig hösthelg. Färgglad och glädjerik, precis som på bilden här ovan som jag hittade på IKEA Livet Hemma. Så fin dukning med massor av grönska, en och annan äppelkvist och finfint porslin designat av Lisa Bengtsson för IKEA.
 

En reaktion till “H E L G !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s