Blogghem till salu

Igår bjöd jag på några glimtar från inredaren och bloggaren Hanna Wessmans hem. Idag blir det mer hemma-hos-inspiration och den här gången är det bloggaren Nina Holsts fina hem som vi får chansen att kika in i. Nina, som driver bloggen Stylizimo, är nämligen i full färd med att sälja sitt hus i norska Drammen.

För er som följer Ninas blogg är de här miljöerna ingen nyhet, hon brukar nämligen visa upp många fina bilder från sitt hem där. Inte minst har vi fått se många glimtar från hennes ”to-die-for-walk-in-closet” som har figurerat runt flitigt i bloggar och andra medier. Inte undra på det säger jag, för vem skulle inte vilja ha en sån fining till garderob?

Bilder: Finn.no

2 reaktioner till “Blogghem till salu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s