Nio: September

Sista september är kommen och precis som vanligt i slutet av månaden är det dags att bjuda på några glimtar från mitt Instagramkonto och vad jag har haft för mig den senaste tiden. Imorgon väntar nya månad, och i oktober tänkte jag faktiskt ge mig på något som jag aldrig gjort tidigare. Jag tänkte nämligen haka på Weronica och Tinas fotoutmaning #decorlifeoctober. Antar du utmaningen du också?

Uppifrån från vänster: 1) Häromdagen köpte jag med mig en hortensia på kvist hem, den var fantastiskt vacker men överlevde dessvärre inte längre än ett par dagar (hur gör man för att hålla dem levande!?) 2) Min fina vän stod brud en solig septemberdag, åh vilken fantastisk dag det blev! 3) Varje lördag i höst är det Bondens marknad här på Söder, gissa om jag har frossat i dahlior i mängder. 4) Fick rosor av sambon av ingen anledning alls, spontanrosorna är definitivt de bästa att få! 5) Den här underbara utsikten ser jag varje dag till och från jobbet, snacka om vardagslyx! 6) Hösten är verkligen här med besked nu, jag trotsar ”säsongens färgkoder” och kör ljusrosa kappa i höst. 7) Ny årstid betyder ny frisyr, fortfarande blond men nu en betydligt mörkare nyans än innan. 8) Det är verkligen inte ofta, men ibland händer det uppenbarligen. Blev tillfälligt ”cykelkändis” när jag tipsade om roligaste träningsformen i senaste numret av tidningen Wellness. 9) Sambon bjöd på fantastiskt god Äppeltarte, mums! 
Bilder: Hannarty via Instagram (@hannarty)

2 reaktioner till “Nio: September

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s