Olika typer av kvällsbestyr

Jag haffade kameran för en stund sedan för att jag tänkte att jag skulle dela med mig av mitt senaste inköp. Marmorberoende som jag är kunde jag inte låta bli att slå till på en marmorbricka med höga kanter som jag hittade bland höstnyheterna på Granit
Däremot var jag inte helt beredd på att det skulle hamna en ”surdegsvulkan” mitt i bilden. Sambon är nämligen i full färd med att baka kanelbullar (på surdeg) såhär på kvällskvisten. Om jag är förvånad? Inte det minsta. Den senaste veckan har det pågått ett febrilt experimenterande med olika mjölsorter och surdegskulturer här hemma. Att frysen fylls med hembakt lagom till kanelbullens dag som infaller på lördag gör ju inte saken sämre. 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s