50-åring i jubileumstappning

Marimekkos mest välkända mönster Unikko fyller femtio bast i år. Även om jag kanske inte riktigt vill erkänna det så hade jag faktiskt börjat tröttna lite på det storblommiga välkända mönstret. Tills nu. För hur toppenfin är inte den här nya färgvarianten i dova blå, grå och rosa toner? Föll mig verkligen i smaken! Finns som tapet härFrågan är dock om det även finns som tyg, någon som vet? Tror nämligen det skulle göra sig väldigt bra i form av en kudde eller två till sovrummet. 
Bild: Midbec

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s