Perfektion

Igår morse var jag på bloggfrukost som anordnades av Hemtrender-Jenny på Scandic Grand Central här i Stockholm. Det var verkligen supertrevligt att träffa alla och bland annat prata bloggande, jobb och inredning. En av dem som var med var Annie (med bloggen All is pretty) och jag kan bara inte låta bli att göra ett inlägg om hennes toppenfina hem som är med i senaste numret av Plaza Interiör. Det här är ren och skär inredningsperfektion om ni frågar mig! 
Varendaste liten detalj föll mig i smaken och jag gillar verkligen hur allt det svartvita blandas upp med trä i möbler och detaljer, det ger ett naturligt och mindre stramt intryck. Ett tips är alltså att springa till affären pronto och haffa ett nummer av Plaza Interiör, perfekt att arkivera hemma i hyllan som ”inspirationsbank”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s