Tavelvägg

Nu är vår tavelvägg över soffan nästintill klar. Fyra tavlor är på plats men jag tänker mig en femte uppe i vänstra hörnet innan jag är helt nöjd. Länge har det bara hängt två tavlor där på väggen, vi har liksom inte hittat något bra och passande. Men så i somras när vi besökte Naturum på Kullaberg pågick det en fotoutställning som föll oss i smaken. Vi bestämde oss för att beställa ett fotografi men insåg ganska snart att vi hade väldigt svårt att enas om vilket vi skulle välja. Min kloka mor bröt då in i diskussionen och föreslog att vi skulle köpa två. Sagt och gjort, vi beställde två stycken och för ett par veckor sedan fick vi hem dem i brevlådan. 
Motiven vi valde heter ”Morgon i Flyinge” och ”Kor i dimma”. Fotografen heter Josefine Nilsson och ni hittar hennes hemsida här om ni vill spana in fler av hennes fina fotografier. Tavlan i mitten med Vogue-motivet är en print från duktiga Smäm och den stora tavlan med Scarlett Johansson kommer från Fotografiska
Foto: Hannarty

4 reaktioner till “Tavelvägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s