Oktobernytt från det blågula varuhuset

Bland IKEAs oktobernyheter återfinns bland annat den, i mitt tycke, väldigt smakfulla stolen Janinge. Stolen ifråga har redan fått en hel del blogguppmärksamhet men jag måste säga att det inte var förrän jag fick syn på den här bilden som jag föll för den på allvar. För i den här miljön gör den sig ju fullständigt rättvisa, snygg styling och cool miljö som gör att man bara vill slå till på en hel hög stolar med detsamma! Den svenska designbyrån Form Us With Love står för designen och stolen är utformad för att hålla länge, både vad gäller form och slitage. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s