Oktoberlördag

Finns det något bättre än lata lördagar som den här? Sambon väckte mig vid niotiden när det var dags för honom att dra iväg med cykeln, jag drog mig en stund innan jag masade mig ut för en promenad i det fantastiska höstvädret. Kunde inte låta bli att plocka med mig några kvistar i höstiga färger som jag hittade längs vägen (naturen är verkligen helt makalöst vacker just nu!). De fick ta plats i buketten med Dahlior som jag köpte på Hötorget igår. 
Nu har jag precis avslutat frukosten och väntar in sambon som är på hemgång. Vi funderar på att ägna eftermiddagen åt att besöka något museum alternativt att bara ta en tur här på Söder, kika i några butiker och fika på något mysigt café. Fortsätta njuta av den här härliga lördagen helt enkelt! 
Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Oktoberlördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s