Balkonglykta

Dagarnas ljusa timmar blir allt färre för varje dag som går och höstmörkret börjar verkligen göra sig påmint. Precis som på de flesta håll så bunkrar vi upp med tända ljus och annan mysbelysning här om kvällarna nu för att liksom få ut så mycket som möjligt av den här mörka, men samtidigt väldigt mysiga årstiden. För att höja mysstämningen lite extra så införskaffade jag en lykta för någon vecka sedan som jag ställde på det lilla bordet på vår franska balkong. 
Ljuset skänker ett fint sken genom balkongdörrarna samtidigt som det syns nerifrån gatan. Jag inbillar mig att det åtminstone är någon som går förbi där nere och tycker att det ser trivsamt ut. Hur som helst så tänker jag fortsätta att tända ljuset om kvällarna och njuta av dess sken här inifrån vardagsrummet. 
Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Balkonglykta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s