Trend: Ampelfeber

Det är verkligen fascinerande det här med trender. Något som jag länge har avskrivit som omodernt och gammalmodigt är amplar av alla de slag. Men så plötsligt började det poppa upp amplar i varendaste hörn. Först ryggade jag instinktivt tillbaka med detsamma. Mnja, möjligen att jag kan gå med på att man har hängande blomkrukor utomhus, men att ha dem inne..? Men så efter ett tag börjar jag liksom vänja mig vid tanken och vips så står jag nu här med skägget i brevlådan och inser att jag nog faktiskt är i vansinnigt stort behov av just en – Ampel! 
Någon som har full koll på hur man snyggast hänger upp sin ampel är Jenny. Hon var nämligen nyligen på kurs och lärde sig att knyta Macramé. En annan finfin ampel spanade jag in hos Strawberry Dreams och den svartvita godingen på bilden (som var den som fick mitt ampelhjärta att börja slå på allvar) hittade jag hos IKEA Livet hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s