Bara två månader kvar…

…till julafton. Och jo jag vet, jag är sannerligen ute i god tid med årets önskelista. Men som min mamma alltid sa när jag var liten; ”Önska kan man alltid”, vilket är just precis vad jag är i full färd med att göra. Så tomten, spana hitåt nu och försök att dra dig till minnes om att jag faktiskt har varit ganska så snäll i år…
Uppifrån från vänster: En ny bordslampa till byrån i sovrummet skulle sitta fint och Ranarp från IKEA är helt klart en het kandidat. Nytt bäddset står högt upp på önskelistan, dessa i ekologisk bomull vore ju inte helt fel. Kan inte påstå att jag längtar efter husdjur, men en liten apa från Kay Bojesen är mer än välkommen att flytta in här hemma! Grytunderlägg gjorda i slöjden i all ära men jag föredrar nog ändå de här från Men at Work (om jag får önska alltså). Skultunas nya fina ljushållare åker upp på önskelistan pronto, liksom de tuffa guldbesticken från Lagerhaus
Vad önskar du dig i julklapp?

2 reaktioner till “Bara två månader kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s