Gult är (inte) fult

Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg så införskaffade vi oss något gult för ett tag sedan. Kartongerna är nu uppackade och vårt nya skåp från IKEAs serie Stockholm står nu på plats i vardagsrummet. Varken jag eller M kunde riktigt tänka oss att ha ett vitrinskåp här hemma men när vi hittade det här kunde vi liksom inte riktigt släppa det i tanken. Sagt och gjort, vi slog till och känner oss minst sagt nöjda. 
För att bli av med den ”värsta” vitrinskåpskänslan har vi valt att använda det mer som en bokhylla där vi förvarar alla möjliga prylar snarare än enbart glas och prydnadssaker. Ett par förvaringslådor, ett gäng böcker och några tidningsmagasin är exempel på saker som, förutom glasen, har fått ta plats i skåpet. 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s