Grace

Fick syn på de här tjusiga mässingsljusstakarna som Claesson Koivisto Rune formgivit för Asplund. De har fått namnet Grace, och visst är de väl alldeles makalöst fina? Designertrion själva säger att tanken var att skapa en ljusstake med tidlös design, som fungerar i ett modernt såväl som klassiskt hem. Om ni frågar mig så har de definitivt lyckats, och jag gissar att vi kommer att få se betydligt mer av dessa ljusstakar framöver. Det osar nykläckt klassiker vill jag lova! 
Bild: Asplund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s