Nio: Oktober

Oktober månad börjar sjunga på sista refrängen och i vanlig ordning tänkte jag sammanfatta den gångna månaden genom några glimtar från mitt Instagramkonto. Just den här månaden har jag varit med i Decorelife’s fotoutmaning, riktigt roligt har det varit att försöka klura ut något fiffigt att foto kopplat till dagens temaord. Dessutom har det varit väldigt spännande att följa hashtagen #decorlifeoctober och se hur de andra deltagarna tolkat orden. Vill ni spana in fler av mina instabilder så hittar ni mig här
Uppifrån från vänster: 1) Pizzamiddag med sambon = svårslagen lördagskväll. 2) Gör ord till handling och köp ett armband du också! 3) En av alla fördelar med hösten – tända ljus och pimpla tea. 4) Nystädad lägenhet ger alltid en härlig känsla. 5) Årets sista bukett med Dahlior blandades upp med några höstlöv. 6) Nytt skåp fick flytta in i vardagsrummet. 7) Nagelvård och kvällstea. 8) Prickig onsdagsoutfit. 9) Middag i Marimekkos butik på Skånegatan. 
Foto: @hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s