Den vackraste tiden…

På förmiddagen idag tog jag och M en promenad i höstrusket. Vi fikade på Johan & Nyström (och passade såklart på att köpa med oss både kaffe och te) och jag konstaterade att den vackraste hösttiden nu är över. Jag menar den där tiden då alla träd och buskar fullkomligt glöder i gula och röda toner. Nu ligger det istället löv i drivor längs vägkanterna och jag plockade med mig ett hem. Tänkte att det kunde bli fint som dekoration.

Väl hemma igen ägnade jag mig åt att hänga tavlor i vår hall. Vi har en långsmal hall med gått om väggyta så tanken är att fylla på med tavlor/bilder allt eftersom. Starten blev 6 ramar samt några fotografier som jag tejpade upp med washi-tejp. Och så var det ju det där lövet, det fick också åka med upp på väggen som en sista liten glimt av den vackra tid som nu är över (för i år, ska tilläggas). 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s