Påfyllt i pyssellådan

När vi var på IKEA senast (och bland annat köpte det gula skåpet) så passade jag även på att fylla på lagret med pysselprylar från Pappersshoppen. Där finns alltid mycket fint och dessutom till förmånliga IKEA-priser. Den här gången köpte jag med mig presentsnöre, etiketter, silkespapper, skrivböcker och en sax. Just den sistnämnda är jag extra nöjd över att jag hittade. Saxen Fullfölja kostar endast 29 pix och är riktigt fin om ni frågar mig. Dagens tips!
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s